Εκτύπωση

1.    Όλοι οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να έχουν δηλώσει στην Διοργανώτρια εταιρεία (CRETAN BEAUTY) είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας εγράφης δείτε εδώ το αγώνισμα που θα λάβουν μέρος. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό θα πρέπει να έχετε καταθέσει το αντίστοιχο ποσό που αντιστοιχεί στο Αγώνισμα σας στον παρακάτω λογαριασμό Έμπορικη Τράπεζα IBAN GR 52 0120 7090 0000 0004 1566.205

2.    Η συμμετοχή στο διαγωνισμό για τους σπουδαστές Δημοσίων Σχολών (ΤΕΙ, ΕΠΑΣ, ΙΕΚ, ΟΑΕΔ) είναι δωρεάν (επιδεικνύοντας κάποιο αποδεικτικό φοίτησης στην γραμματεία κατά την είσοδο τους).

3.    Όλοι οι διαγωνιζόμενοι με την προσέλευση τους , πρέπει να τσεκάρουν την συμμετοχή τους στην γραμματεία για κάθε αγώνισμα ξεχωριστά και να λαμβάνουν το αντίστοιχο πάσο. Τα νούμερα που θα έχουν τα μοντέλα επι σκηνής τα λαμβάνουν λίγο πριν την έναρξη του κάθε αγωνίσματος.

4.    Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των αγωνισμάτων που μπορεί να πάρει μέρος κάποιος διαγωνιζόμενος.

5.    Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να πάρει μέρος μόνο με ένα μοντέλο σε κάθε αγώνισμα.

6.    Το ίδιο μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περισσότερες από μια κατηγορίες αγωνισμάτων.

7.    Κανένα μοντέλο δεν έρχεται προετοιμασμένο από το σπίτι του. Η γραμματεία μπορεί να ακυρώσει την συμμετοχή του. Αυτό ισχύει για όλες τις κατηγορίες του διαγωνισμού (Κομμωτική – Μακιγιάζ – Νύχια κλπ) γι αυτό μελετήστε προσεκτικά τις προϋποθέσεις που ζητάει το κάθε αγώνισμα ξεχωριστά.

8.    Όλα τα αγωνίσματα της κομμωτικής και του μακιγιάζ θα γίνονται επί σκηνής.

9.    Η προετοιμασία των νυχιών θα γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και το τελικό αποτέλεσμα θα παρουσιάζεται επι σκηνής.

10.    Κατά την διάρκεια του διαγωνισμού οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να παραλάβουν από τον παρουσιαστή την ειδική ποδιά για το διαγωνισμό που θα επιστρέφεται ΜΕΤΑ την αποχώρηση τους από την εξέδρα.

11.     Κατά την διάρκεια του διαγωνισμού τα μοντέλα θα πρέπει να παραλαμβάνουν το νούμερο της σειράς τους καθώς και την κάρτα με το αγώνισμα που συμμετέχουν. Τα νούμερα και οι κάρτες πρέπει να επιστέφονται στον παρουσιαστή ΠΡΙΝ την αποχώρηση τους από την εξέδρα.

12.    Οι διαγωνιζόμενοι του μακιγιάζ πρέπει να προστατεύουν την επιφάνεια εργασίας τους στην περίπτωση που χρησιμοποιήσουν σπρέι χρώματος ή αερογράφο. Επίσης πρέπει να προστατεύουν το ένδυμα του μοντέλου τους με ειδική μπέρτα.

13.    Οι σχολές (Δημόσιες & Ιδιωτικές) μπορούν να δηλώνουν όλα τα ονόματα των μαθητών τους μαζί με τα αγωνίσματα που θα πάρουν μέρος σε μια ενιαία κατάσταση που θα φέρει την σφραγίδα της σχολής. Την κατάσταση την αποστέλλουν στην διοργανώτρια εταιρεία με mail ή fax. Οι μαθητές που επιθυμούν να δηλώσουν μεμονωμένα την συμμετοχή τους θα πρέπει να έχουν κάποιο αποδεικτικό φοίτησης αλλιώς θα εντάσσονται στους επαγγελματίες.

14.    Στα αγωνίσματα των χτενισμάτων η κριτική επιτροπή θα εμφανίζεται επι σκηνής μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και αφού έχουν αποχωρήσει οι διαγωνιζόμενοι.

15.    Στα αγωνίσματα του μακιγιάζ: Στο Νυφικό Μακιγιάζ , το Βραδινό Μακιγιάζ και το Creative Make Up η κριτική επιτροπή θα εμφανίζεται στην αρχή για να δει τα μοντέλα πριν την έναρξη του αγωνίσματος και θα επανεμφανίζεται στο τέλος μετά την απομάκρυνση των διαγωνιζομένων για να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα και να δώσει τον τελικό βαθμό. Στο Bodypainting η κριτική επιτροπή θα περιφέρεται καθόλη τη διάρκεια της ετοιμασίας πάνω στην σκηνή.

16.    ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα αγωνίσματα του μακιγιάζ θα γίνονται πάντα πριν από τα αγωνίσματα των χτενισμάτων. Η κριτική επιτροπή και του μακιγιάζ και των χτενισμάτων θα εισέρχεται στη σκηνή μετά το τέλος και των δυο εργασιών για να δώσει την τελική βαθμολογία. Γι αυτό προτείνουμε οι διαγωνιζόμενοι κομμωτές να συνεργάζονται με τους διαγωνιζόμενους μακιγιέρ πάνω στο ίδιο μοντέλο και στην ίδια κατηγορία.

Για παράδειγμα ένας σπουδαστής που θα διαγωνιστεί στο μακιγιάζ, το μοντέλο του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί την ίδια μέρα και από άλλο σπουδαστή στην ίδια κατηγορία χτενισμάτων και από άλλο σπουδαστή στα νύχια. Αντίστοιχα και οι επαγγελματίες.

Α. Στην περίπτωση που κάποιος θέλει να διαγωνιστεί μόνο στο μακιγιάζ τότε το μοντέλο θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα παραμείνει στην θέση του μέχρι να ολοκληρωθεί και ο δεύτερος διαγωνισμός των χτενισμάτων στα υπόλοιπα μοντέλα.

Β. Στην περίπτωση που κάποιος  θέλει να διαγωνιστεί μόνο στα χτενίσματα και όχι στο μακιγιάζ τότε μπορεί να εισέλθει απευθείας στο διαγωνισμό των χτενισμάτων μαζί με το μοντέλο του (αφού τελειώσει ο διαγωνισμός του μακιγιάζ).

Γ. Επιτρέπεται να διαγωνιστεί όποιος επιθυμεί και στις δύο κατηγορίες (μακιγιάζ και χτένισμα) πάνω στο ίδιο μοντέλο εφόσον το έχει δηλώσει στην γραμματεία.

Δ. Όλα τα μοντέλα θα πρέπει να κρατάνε σε εμφανές μέρος το νούμερο καθώς και την ειδική κάρτα με τα αγωνίσματα που θα τους δοθούν από τον παρουσιαστή.

17.     Στα αγωνίσματα των νυχιών η κριτική επιτροπή θα επιθεωρεί τα μοντέλα πριν την έναρξη του αγωνίσματος στην αίθουσα προετοιμασίας και θα εμφανίζεται στο τέλος επι σκηνής για να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα και να δώσει τον τελικό βαθμό.

18.    Η δυσκολία του δέρματος στο μακιγιάζ ή η δομή του νυχιού που θα διορθώνεται στο μέγιστο ικανοποιητικό αποτέλεσμα θα λαμβάνεται πάντα θετικά από την κριτική επιτροπή.

19.    Όλοι οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να έχουν επι σκηνής ένα μικρό καλάθι ή κουτί με τα χρειαζούμενα υλικά. Το καλάθι καθώς και το νούμερο μπορεί να τα κρατάει το μοντέλο εν ώρα αγωνίσματος. Το μοντέλο επιτρέπεται να παρέχει μικρή βοήθεια στον διαγωνιζόμενο.

20.    Ο 1ος Νικητής λαμβάνει κύπελλο, μετάλλιο καθώς και τον τίτλο διάκρισης από την επιτροπή. Ο 2ος και ο 3ος λαμβάνουν μόνο μετάλλιο και τίτλο διάκρισης. Οι τρείς νικητές ανάλογα με την κατηγορία που θα διαγωνιστούν θα λαμβάνουν και τα αντίστοιχα δώρα.

21.    Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό λαμβάνουν τιμητική διάκρισή για την προσπάθεια τους.

22.    Δε θα υπάρχουν ισοψηφήσαντες. Σε περίπτωση βαθμολογικής ισοψηφίας η επιτροπή αναβαθμολογεί μόνο τους δύο ισοψηφήσαντες και αποφασίζει ξανά τον τελικό νικητή.

23.    Η διοργανώτρια εταιρεία μπορεί να ακυρώσει κάποιο αγώνισμα αν δεν υπάρχουν πάνω από δυο συμμετοχές.

24.   Οι απονομές των βραβείων γίνονται στο τέλος κάθε ημέρας για όλα τα αγωνίσματα.

25.   Η διοργανωτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το οπτικο ακουστικό υλικό που θα ληφθεί τις ημέρες της Εκδήλωσης σε οποιαδήποτε μορφή διαφημιστικής δραστηριότητας που η εταιρεία θα κρίνει μελλοντικά.

26. Με την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό αποδέχεστε τους παραπάνω όρους.

Η διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του διαγωνισμού κάθε φορά που κρίνεται αναγκαίο γι’ αυτό προτείνουμε:

Οι διαγωνιζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να φυλάνε τα πράγματά τους με ασφάλεια.Η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλειά τους

1. να εντάξετε το e-mail σας στα newletters της σελίδας. Έτσι θα λαμβάνετε αυτόματα όλες τις πληροφορίες για τυχών αλλαγές που προκύψουν.

2. να επισκέπτεστε συχνά το site της εκδήλωσης.